Over mij

Kinepraktijk Odeyn

Kinesitherapie & Neuromotorische revalidatie


Marike Odeyn


Kinesitherapie reikt voor mij zoveel verder dan het wetenschappelijke kader. Het is een prachtig vakgebied waar lichaamsbeweging, zorg en menselijkheid elkaar ontmoeten. Kortom een uitzonderlijk beroep waarbij patiënten mij telkens weer verbazen, ontroeren en inspireren.


In 2013 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ik specialiseerde me in neurologische revalidatie omdat ik gefascineerd was door de neurologische werking van het lichaam en de ziektebeelden die daaruit kunnen ontstaan.


Neurologische revalidatie is meestal een langdurig en complex proces. Zowel de persoon als het ziektebeeld zijn altijd anders, waardoor je je patiënten beter leert kennen en dus ook kan aanvoelen. Het is een uitdaging om steeds weer in te spelen op de specifieke noden die van dag tot dag kunnen verschillen.


Ik leerde dat revalideren geen lineair proces is van  punt a naar b. Een revalidatieproces kent goede en slechte dagen. Het is belangrijk om hier flexibel mee om te springen en zeker ook op de mindere dagen de nodige motivatie aan te boren. Zo waak ik niet alleen over de individuele doelstellingen van de patiënt, maar ook over het welbevinden.


Contacteer ons


Ter Voort 152

2260 Westerlo

 0495 36 64 24 

 info@kineodeyn.be

1-5-41200-60-527


Ondernemingsnummer : 0536 718 915


Copyright © All Rights Reserved